Symposium Continu verbeteren – 28 januari 2021

http://tracking.avans.nl/images/cv20201.jpg?pomiv=BAAgCEACAYCZ8YAQQAlqzQ&hashcode=daf9de78311b821447107c962f058407  

De minor continu verbeteren bestaat tien jaar!
Wat leverde dat op en waar gaan we naar toe?


Op 28 januari aanstaande vindt voor de tiende keer het symposium Continu Verbeteren plaats. Dit keer niet op locatie bij Avans Hogeschool in Den Bosch, maar online. Vanaf 15.00 bent u welkom voor een heel afwisselend programma met natuurlijk de projecten van de studenten van de minor Continu Verbeteren en de verkiezing van het beste verbeterproject. Die verkiezing gaat dit jaar anders dan andere jaren. Dit jaar kunnen alle deelnemers aan het symposium in de twee dagen ervoor filmpjes, waarin de studenten hun verbeterproject presenteren, bekijken en beoordelen. Alle filmpjes bekijken mag, maar een selectie is ook goed. Op het symposium maken we de top 5 bekend en laten we die projecten ook zien.  
 
De titel van het symposium luidt: De minor continu verbeteren bestaat tien jaar! Wat leverde dat op en waar gaan we naar toe? Daarom staan we in vijf korte presentaties hierbij stil met mensen die in die tien jaar betrokken zijn geweest bij de minor. Zo vertellen oud-studenten Martijn Warnecke, Rob van Kampen, Jamie van Schijndel en Carmen Smink over hun ervaringen met continu verbeteren: wat hebben ze geleerd en waar staan ze nu? Ook laten we een van de bedrijven die al heel lang meedoet aan het woord: Yuri van Heertum vertelt over continu verbeteren bij NXP in Nijmegen.  

Het programma voor het symposium ziet er als volgt uit: 
15.00 Ontvangst  
15.15 Opening door Ton van Kollenburg en Anne van Hoof 
15.30 Afwisselend een presentatie over tien jaar minor continu verbeteren en de top vijf van de verbeterprojecten dit jaar 
17.15 De toekomst van Continu Verbeteren 
17.30 Afsluiting  de Minor Continu Verbeteren en het Lectoraat Improving Business nodigen wij u van harte uit.

Aanmelden kan met behulp van deze link, daarna krijgt u vanzelfsprekend aanvullende informatie en twee links om deel te nemen aan de beoordeling van de projecten en aan het symposium. 

Graag tot de 28e

Anne van Hoof            Ton van Kollenburg
Coördinator Minor        Lector Improving Business