19 januari 2020

Digest The Future, voor Sponsors

Download de SPONSOR flyer

We verplaatsen ons naar de toekomst. De Sustainable Development Goals zijn gerealiseerd. Allemaal. En in samenhang. Hoe ziet leren er dan uit? Hoe gaan we om met complexiteit? Met niet-weten? Welke kennis is belangrijk?

In Digest The Future, een interactieve voorstelling met lekker en duurzaam eten, ontdekken we antwoorden op deze vragen. Onder leiding van Petra Ardai als verhalenverteller maken ca. 120 experts, kunstenaars, studenten, docenten en ondernemers verhalen over deze toekomst. Dat doen we niet alleen met woorden, maar ook door muziek, rituelen, visuele interventies, geuren en smaken. Want pas als we ons de toekomst kunnen voorstellen en voelen, kunnen we haar begrijpen en vorm geven.

Digest The Future is een voorstelling van SPACE, zie www.spaceexplorers.nl. Deze editie wordt georganiseerd voor en door Avans Hogeschool.

PARTNERS EN SPONSORS GEZOCHT

Avans Hogeschool leidt in 81 opleidingen de professionals en ondernemers van de toekomst op. Digest The Future biedt de mogelijkheid om het onderwijs en onderzoek van Avans nog beter toe te spitsen op een duurzame toekomst.

We zoeken partners en sponsors om deze editie van Digest The Future op 22 oktober 2019 te realiseren. En er samen wellicht een jaarlijks terugkerend evenement van te maken? Hierbij gaat het zowel om financiële bijdragen als bijdragen in natura voor de verschillende onderdelen van dit project. We denken aan duurzame en innovatieve bedrijven en instanties die de SDG’s in hun missie hebben opgenomen of willen opnemen en een eerste of volgende stap in het nieuwe wereld denken willen zetten.

Alle sponsors worden vermeld in alle publieksuitingen van DIGEST THE FUTURE edities van Avans. We zoeken:

  • Bedrijven die met medewerkers deze editie bezoeken en verdere ontwikkeling willen steunen
  • Sponsors die in natura of met een financiële bijdrage de realisatie willen ondersteunen
  • Partners die volgende edities van Digest The Future in de regio willen organiseren of co-financieren om ‘wicked problems’ voor een breed publiek toegankelijk en bespreekbaar te maken
  • Mediabedrijven die aandacht voor Digest The Future editie Avans Hogeschool genereren

Contact informatie

Wilt u partner of sponsor worden, of eerst meer informatie, neemt u dan contact op met Godelieve Spaas, email ghj.spaas@avans.nl , of Tonnie van der Zouwen, email a.vanderzouwen@avans.nl

Meer informatie over Digest The Future editie Avans Hogeschool vindt u hier