Terugkijken: Interactieve Talkshow Samen Energie Maken, 2 juni 2021

We staan voor een enorme uitdaging: in 2050 moeten zo’n 8 miljoen gebouwen van het aardgas af zijn en eind 2030 willen we al 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd hebben. Hoe kunnen we samen het energieverbruik in de gebouwde omgeving CO2-neutraal maken als onderdeel van de energietransitie? Wat kunnen we leren van best practices? 

Op woensdag 2 juni organiseerden Avans Hogeschool en Tilburg University de interactieve online talkshow Samen energie maken. Tijdens de talkshow bespraken we hoe we samen het energieverbruik in de gebouwde omgeving CO2-neutraal kunnen maken als onderdeel van de energietransitie. En welke best practices er zijn. Uit de levendige discussie aan tafel én in de chat bleek wederom hoe belangrijk het is om inzichten en ervaringen te delen. Het publiek vond de talkshow interessant en nuttig en droeg thema’s op het gebied van energietransitie aan voor een volgende talkshow. Wij nemen deze mee en bekijken graag de mogelijkheden voor verdere cocreatie.

Voor wie de talkshow heeft moeten missen of graag nog eens wil terugkijken, delen we hierbij de beeldopname (klik op onderstaande knop ‘livestream terugkijken’). Op een later moment zal hiervan nog een samenvatting beschikbaar zijn. Houd hiervoor ook de informatie van de samenwerkende partijen in de gaten, via de LinkedInpagina van het Avans Ondernemerscentrum en de website van het Impactprogramma van Tilburg University.
Wij houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,
 
Godelieve Spaas, Saskia Lavrijssen, Perica Savanović, Martijn Groenleer