Uitnodiging: Posterpresentaties Minor Betekenisvol Ondernemen & Onderzoeken

We hebben in januari wat te vieren! De Minor Betekenisvol Onderzoeken en Ondernemen loopt ten einde. In de weken voorafgaand hebben 23 studenten van verschillende opleidingen gewerkt aan projecten en onderzoek gedaan naar betekenisvol ondernemen binnen verschillende organisaties. Deze organisaties zijn uiteenlopend van 1 medewerker tot aan 750 medewerkers.

Wij willen jullie daarom graag uitnodigen om op 8 januari 2020, om samen met ons de minor af te sluiten en de resultaten van de onderzoeken/opdrachten te bekijken aan de hand van verschillende presentaties.
Voor de studenten zijn dit hun eindpresentaties, zij hebben hier 18 weken naartoe gewerkt en willen daarom met trots hun opgeleverde resultaten met jullie delen!

Benieuwd naar de verschillende dimensies op betekenisvol ondernemen en wat dit voor verschillende organisaties heeft betekend? Kijk dan snel in de bijlage (onderaan in dit bericht) voor meer info over de verschillende projecten!

Het programma start om 13.00 in het Innovatielab van Xplora. Vervolgens zullen er 3 verschillende presentatie rondes plaatsvinden.
Via deze link kunt u zich aanmelden en inschrijven voor 3 presentaties.

Het is de bedoeling dat u een van drie rondes benut voor de presentatie van uw eigen groep. De presentaties zullen 20 minuten duren, daarna is er 10 minuten de gelegenheid om vragen te stellen. Rond 16.00 zullen we de middag afsluiten met een feestelijke borrel. U bent vrij om meerdere mensen uit de organisatie mee te nemen, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Zijn er eventueel andere belanghebbenden die ook interesse hebben? Schroom dan niet om de uitnodiging door te zetten of hen ook in te schrijven!

Wij hopen u te ontvangen op 8 januari!

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie Minor Betekenisvol Onderzoeken en Ondernemen