Stormkamer De Salon: Een Nieuwe Wereld (Chassé Breda)

De Salon is een interactieve, theatrale talkshow met de visionairs, entrepreneurs en activisten van vandaag.

Binnen een verrassend theatraal programma krijgen bijzondere stadsgenoten en lokale verhalen uit Roosendaal, Breda Tilburg en Helmond in de huiskamer van Stormkamer een podium. 

In het Chassé Theater te Breda verwelkomen we Godelieve, Maarten en Jip.

10 mei

Godelieve Spaas 

Godelieve is o.a. lector nieuwe economie aan de Hogeschool Avans. Zij zoekt naar een economie die goed is voor mens én de aarde.  Volgens Godelieve hebben we verbeeldingskracht nodig om de wereld te veranderen. 

Maarten van den Berg 

Deze vrijheidsdenker is o.a. vrijwilliger bij de Luisterlijn, buurtbemiddeling en is ook taalcoach voor jonge statushouders. Hij breekt een lans om altijd met elkaar in contact te blijven maken. Dit werd hem tijdens de corona epidemie niet altijd in dank afgenomen. Hoe ga je ermee om als je niet hetzelfde naar de wereld kijkt als een ander? Maarten doet dat zonder oordeel en met een lach.

Met hem gaan we in gesprek over welke waarden voor hem belangrijk zijn in de wereld van nu én morgen, wat dit vraagt, wat het kost én oplevert. 

Jip Kuiper 

Jip is mede-oprichter BO-diversity. Door participatieprojecten te organiseren rondom identiteit, gender, etniciteit en sexualiteit werkt zij vanuit Bo aan meer bewustwording en minder veroordeling in onze maatschappij. Jip kun je uren praten over verandermanagement, de status quo en het spectrum van gender en seksualiteit. Vanuit diens studie houdt die zich bezig met het herorganiseren van sociale constructen. Hoe doe je dat? En waar loop je tegenaan? 

11 mei

Kees Jan Mulder

voor de tweede voorstelling in Breda nodigt Godelieve theoloog Kees Jan Mulder uit.

Theo Frentrop

Op verzoek van Maarten schuift tijdens de 2e avond Theo Frentrop aan, oprichter van theatergroep Tiuri.

Ga voor meer informatie, de volledige speellijst en tickets naar: – De Salon: Een Nieuwe Wereld (stormkamer.nl)