Symposium Continu Verbeteren, 26 januari 2022

Op woensdag 26 januari aanstaande vindt voor de elfde keer het symposium Continu Verbeteren plaats in ‘s-Hertogenbosch. We hebben een afwisselend programma samengesteld met natuurlijk de projecten van de studenten van de minor Continu Verbeteren en de verkiezing van het beste verbeterproject. 

Als thema hebben we dit jaar gekozen: Intercultureel verbeteren op de werkvloer

We zien bij bedrijven en organisaties steeds vaker dat medewerkers van verschillende culturen, die verschillende talen spreken, op de werkvloer moeten samenwerken. Dat vraagt om een specifieke wijze van benaderen en communicatie in de omgang met elkaar. Ook bij verbeterprojecten en het creëren van voldoende draagvlak is het van belang hier rekening mee te houden. Hoe kunt u hiermee omgaan binnen uw organisatie?

We bieden een gevarieerd programma aan, gepresenteerd door dagvoorzitter Theo Verbruggen, met gastsprekers Grit Knopf van Maruna Continuous Improvement en René Aernoudts van het Lean Management Instituut, en presentaties van verbeterprojecten van onze studenten.  

Kijk hier voor informatie. Als het event niet live plaats kan vinden, vindt u in de tweede week van januari nadere gegevens op de website.

Myke Groeneboer en Ton van Kollenburg